feesten

Pub Bull & Bush Rimini

Een gezellige Engelse pub in het centrum

Sinds 1967 is Bull & Bush Rimini dé gezellige Engelse pub van Rimini. Het was tevens de eerste Engelse pub die opende in het centrum van Rimini. De pub is vernoemd naar de oudste pub van London met dezelfde naam. Een gezellige pub waar een paar honderd man feesten op de beste bekende hits, live muziek en rock. Je kunt er vierentwintig uur per dag terecht voor ontbijt, lunch, diner en een gezellige avond feest!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Engelse pub die altijd open is!

bull-&-bush-rimini

Zoals hoort bij een echte Engelse pub heeft Bull & Bush elke avond live muziek, DJ’s op vrijdag en elke zaterdag is het dolle pret met de karaoke. Dit maakt Bull & Bush Rimini de gezelligste en meest traditionele pub van Rimini.

Ruim assortiment bieren en lekker eten!

Bij een echte Engelse pub horen natuurlijk veel verschillende soorten bier. Bull & Bush biedt een ruim assortiment met de lekkerste Italiaanse, Ierse en andere buitenlandse bieren . Maar ook voor een lekker hapje eten kun je terecht bij Bull & Bush Rimini: heerlijke sandwiches, steaks, broodjes hamburger en salades!

bull-bush-rimini

Wat betaal je voor een drankje?

Bij Bull & Bush liggen de drankprijzen rond het gemiddelde van Rimini. Voor een biertje (0,5 ltr) betaal je ongeveer €3,50. Voor een glas wijn betaal je drie euro en een lekkere cocktail kost ongeveer vijf euro. Energy drink en fris kosten beide drie euro.

Bereikbaarheid Bull & Bush

Bull & Bush vind je aan de Viale Regina Elena 99 in Rimini. Vanaf het busstation van Rimini bereik je de gezellige Engelse pub met buslijn 10 en buslijn 11, waarbij je uitstapt bij bushalte 17. Rijdt er ’s nachts geen bus meer terug naar je hotel en heb je geen zin om te lopen of een taxi te pakken? Wacht gewoon tot de volgende morgen want bij Bull & Bush gaat het feestje 24 uur per dag door!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...