feesten

Bar New York in Chersonissos

Fantastisch uitzicht

Geen idee waar je aan denkt als je de naam ‘New York Chersonissos’ in de titel van deze pagina spot. Denk je aan de stad, dan zijn er zeker overeenkomsten: de club is zeer bekend in Chersonissos en ook net zo gewild en je hebt vanuit New York een prachtig uitzicht over de zee. Even serieus: New York Chersonissos is een ontzettend toffe moderne club met een groots uitzicht over de Griekse zee die je echt niet mag missen tijdens jou vakantie in Chersonissos!

Must see tijdens jouw vakantie in Chersonissos

new-york-club-chersonissos

Zodra je deze club binnenkomt weet ik zeker dat je eerste reactie WOW is. Ontzettend modern en luxe met overal lampen dat ervoor zorgt dat de zaak zeer sfeervol is. Zelfs het plafond is voorzien van talloze kleine lampjes. Vervolgens kijk je verder in de zaak en ontdek je het waanzinnige uitzicht dat het ultieme vakantiegevoel veroorzaakt. Ga het echt meemaken tijdens je vakantie in Chersonissos!

Bijna 24 uur per dag geopend

New York in Chersonissos is bijna 24 uur per dag geopend en is alleen dicht van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s ochtends om alles op te ruimen en weer klaar te maken voor de volgende dag. Daarmee kun je dus bijna 24 uur per dag bij deze toffe club terecht voor een feestje, maar ook voor een drankje of een hapje eten.

Drankprijzen

new-york-chersonissos

Een drankje kost bij New York ongeveer evenveel als bij elke andere zaak in Chersonissos. Voor een koud biertje betaal je twee euro. Een wijntje is iets duurder (€3,-) en een cocktail en energy drink kosten vier euro. Wil je liever nuchter blijven, of heb je eigenlijk al teveel gedronken dan heb je voor twee euro een glaasje fris!

Waar vind je New York Chersonissos?

Aan het begin van de bekende beachroad vind je deze moderne club. De zaak heeft een geweldig uitzicht aan de achterkant over de Griekse zee en is dan logischerwijs ook aan de zeezijde gevestigd.

Handige tips & blog

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...

Beachmasters Summer Carnival

Geniet van het bruisende uitgaansleven Chersonissos kent een bruisend uitgaansleven: een combinatie tussen losgaan op Starbeach, een aantal kleine clubs en vee...