feesten

Discotheek Copacabana Rimini

Een grote internationale pub met de leukste feesten!

Copacabana Rimini is misschien wel de gekste internationale pub van Rimini. Dagelijks van 20.00u tot 05.00u geopend met de gekste activiteiten. Verwacht geen normale avond, want al sinds de opening in 1991 moet je er niet van opkijken als je mensen op tafels ziet dansen! De pub heeft een capaciteit van ongeveer 250 gasten die losgaan op de gezelligste feestmuziek, reggaeton, rock, hiphop en house.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Toffe activiteiten

Copacabana Rimini is een internationale pub, erg geliefd onder Nederlanders, met ontzettend gave activiteiten. Doe een avondje gek en kies ervoor om te limbodansen, mee te doen aan wedstrijden bier drinken, darten of een karaoke. Je snapt dus vast al dat ook het personeel prettig gestoord moet zijn om al die gasten te vermaken!

  copacabana-rimini

Eten en lekkere drankjes

Naast alle Italiaanse en buitenlandse soorten bier heeft Copacabana Rimini ook lekkere cocktails en shotjes. Ook even wat eten behoort tot de mogelijkheden, op het menu vind je hamburgers, broodjes, steaks, salades en nog veel meer!

  copacabana-rimini

Drankprijzen Copacabana Rimini

Bij Copacabana zijn de drankprijzen gelijk aan het gemiddelde van Rimini. €3,50 voor een biertje, drie euro voor een glas wijn en een cocktail voor €5,50. Energy drink en fris kosten beide drie euro.

Bereikbaarheid

Copacabana is te vinden aan de Via Messina 14 in Rimini. Deze internationale pub is vanaf het busstation in Rimini te bereiken met buslijn 10 en buslijn 11 waar je vervolgens bij bushalte 27 moet uitstappen.

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...