feesten

Discotheek Cheers in Rimini

Zowel binnen als buiten één groot feest bij Discotheek Cheers

Cheers Rimini is een bekende Engelse pub in Rimini met een capaciteit van ongeveer 300 gasten, met buiten een ruim terras om lekker te loungen met heerlijke cocktails. De pub wordt met name bezocht door Nederlanders, Duitsers, Italianen en Engelsen en ja, die weten echt wel wat feesten is!

 
cheers-rimini

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

De beste resident DJ’s!

Muziek is bij pubs natuurlijk een van de belangrijkste facetten, maar maak je daar echt geen zorgen over! Residents DJ Tommy en DJ Rodriguez zijn verkozen tot beste residents van Rimini die de hele nacht de beste House, Top 40 en Latin platen draaien.

cheers-pub-rimini

Ruim assortiment bieren en snacks op de dag!

Cheers bied een ruim assortiment met verschillende Italiaanse, Ierse en internationale bieren zoals natuurlijk past bij een pub. Daarnaast kun je overdag en vroeger op de avond genieten van lekkere snacks zoals sandwiches, snacks, salades en wraps op het terras van Cheers.

Drankprijzen Cheers Rimini

Drankjes bij Cheers Rimini zijn gelijk aan die bij andere pubs in Rimini. Een halve liter bier kost €4,50 en een glaasje wijn is verkrijgbaar voor drie euro. Ook cocktails kunnen ze in deze pub prima maken, voor €5,50 heb je er een. Liever alcoholvrije drankjes? Energy drink en fris kosten allebei drie euro.

Acties!

Bij Cheers heb je leuke drankacties, die het stappen in Rimini weer wat betaalbaarder maken, zo betaal je bijvoorbeeld tot 22.00u maar €10,- voor vier long drinks en kost een liter bier in een kan gedurende de hele avond maar acht euro!

Bereikbaarheid Cheers

Je vindt Cheers Rimini aan de Viale Regina Elena 187 waar ook Bull & Bush en Blow Up te vinden zijn. Deze pub is te bereiken met buslijn 11 vanaf het busstation van Rimini waar je vervolgens uitstapt bij bushalte 21 (Dezelfde als Blow Up)!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...