feesten

Discotheek Carnaby in Rimini

De grootste feesten op drie verdiepingen, allemaal bij Carnaby!

Discotheek Carnaby in Rimini bestaat sinds vorige zomer alweer 45 jaar. Ook komende zomer tijdens jou welverdiende vakantie staat Carnaby weer garant voor het mooiste feestje met de gezelligste Italianen, Duitsers en Nederlanders. Deze gezellige gasten feesten dagelijks van 22.00u tot ongeveer 04.00u op maar liefst drie verdiepingen op drie verschillende muziekstijlen!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Feest op drie verdiepingen

carnaby-rimini

De eerste verdieping staat bekend om de mooie vrouwen, die compleet losgaan op de lekkerste HIP-HOP, R&B en Reggaeton! Op de tweede verdieping staat de top muziek uit de dance scene op het menu, de lekkerste Dance en Electro House platen. Voor de wat oudere feestvierder (of gewoon liefhebber) is de derde verdieping de party zone met muziek uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en ’00 en heeft daarnaast een rokersruimte en de mogelijkheid om samen met je vrienden karaoke te zingen!

  carnaby-rimini

Wat kost een drankje bij Carnaby?

Bij Carnaby Rimini betaal je net als bij de meeste clubs en discotheken €3,50 voor een glas bier en 50 cent minder voor een glas wijn. Cocktails heb je voor €5,50 en Energy drink en fris koop je er voor drie euro. Daarnaast betaal je op de meeste avonden geen entree, afhankelijk van het feest dat op de betreffende avond georganiseerd wordt.

  carnaby-rimini

Bereikbaarheid

Carnaby Rimini heeft een goede bereikbaarheid en is te vinden aan de Via Brindisi 20 in Rimini. Vanaf het busstation van Rimini kun je met buslijn 10 en buslijn 11 naar Carnaby reizen, stap dan uit bij busstop 26. Daarnaast heeft Carnaby Rimini een shuttleservice vanaf elk hotel in Rimini naar de discotheek. Bel hiervoor 0039 3356 2227 84 of 0039 3356 2227 85 en spreek een tijd en locatie af!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...