feesten

Discotheek Blow Up in Rimini

Één van de grootste clubs van Rimini!

Blow Up Rimini behoort tot de beste clubs van Rimini, die je tijdens je vakantie zeker eens bezocht moet hebben. De club heeft een capaciteit van ruim 1.000 gasten. Door het concept met overwegend R&B muziek, mooie vrouwen (én mannen) een plek om je zeker te vermaken!
 

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Twee verdiepingen met toffe feesten!

blow-up-rimini-italie

Op de benedenverdieping kun je heerlijk loungen in een van de heerlijke banken met een cocktail of een koud biertje. Zodra je op de eerste verdieping aankomt verandert je beeld, relaxen verandert in losgaan en feesten tot vroeg in de morgen op de lekkerste R&B en de mooiste vrouwen. De glazen doorzichtige verlichte vloer geeft, in combinatie met de gave lichteffecten en moderne aankleding een onvergetelijke ervaring. Daarnaast gaan elke woensdag de blacklights aan en is iedereen volledig in het wit met optredens van o.a. Skitzofrenix!

Wat kost een drankje bij Blow Up?

blow-up-rimini

Blow Up Rimini hanteert een één prijs beleid, voor alle drankjes betaal je bij Blow Up vijf euro. Daarmee zijn sommige drankjes duurder dan bij andere clubs en discotheken maar zijn cocktails weer te krijgen voor een scherpe prijs. Opletten dus!

Bereikbaarheid Blow Up

Club Blow Up Rimini vind je aan de Viale Regina Elena 209 in Rimini. Vanaf het busstation van Rimini bereik je Blow Up met buslijn 11 binnen enkele minuten en stap je uit bij bushalte 21 (één halte voor Club Life).

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...