feesten

Discotheek Baia Imperiale in Rimini

Een nachtje Baia Imperiale mag je niet missen!

Feesten op het landgoed dat ooit eigendom was van Giorgio Armani? Van 1982 tot 1985 was Baia Imperiale het huis van Giorgio Armani en dat is te zien. Gelegen op de heuvel van Gabicce, omgeven door groen en direct aan de zee. De grootste discotheek van Europa met een capaciteit van ruim 15.000 personen, volledig in Romeinse stijl met echte zuilen. Een ervaring die je zeker moet beleven en nooit meer zult vergeten tijdens je jongerenvakantie in Rimini!
Baia Imperiale Rimini

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

In top 10 beste clubs ter wereld

Deze unieke geweldige ervaring, een mooi decor met een ontzettend mooi geluid maken dat Baia Imperiale behoort tot de top 10 beste clubs ter wereld. Elke nacht ga je er helemaal los op de vetste clubhouse met de tofste DJ’s! Entree is wat duurder dan elders, je betaalt ongeveer €20,- entree inclusief een consumptie. Verschillende reisorganisaties brengen in hun feestprogramma een bezoekje aan Baia Imperiale of je krijgt via hun korting op de entree of drankjes binnen.

Baia Imperiale Rimini

De zalen

De grote zaal van Baia Imperiale Rimini biedt vette clubhouse met toffe DJ’s. Daarnaast heeft Baia Imperiale nog enkele andere zalen die binnen in de kamers van het huis te vinden zijn. Ook heb je de mogelijkheid, wanneer je wat meer geld hebt uiteraard, twee van de vier VIP gedeeltes af te huren. Je krijgt dan een persoonlijke DJ en bottle service die jou en je vrienden voorziet van je eigen muziek en heerlijke drankjes.

  Baia Imperiale Rimini

Bereikbaarheid Baia Imperiale

Je vindt Baia Imperiale Rimini aan de Via Panoramica op de heuvel van Gabicce. Het ligt net iets buiten Rimini dus is het aan te raden met de bus te gaan. Je neemt dan buslijn 11 vanaf het busstation van Rimini of de Blue Line (nachtbus) de gele lijn.

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...