feesten

Discotheek Altromondo Studios in Rimini

Een exclusieve club met grote DJ’s!

Altromondo schaart zich in het rijtje met de tofste clubs van Rimini. Dagelijks tot vroeg in de morgen geopend voor een ontzettend gaaf feest! Verschillende zalen, de beste DJ’s ter wereld en de vetste feesten in muziekstijlen maken Altromondo Studios Rimini tot deze toptent! Zulke feesten en DJ’s brengen helaas kosten met zich mee, je betaalt dan normaal ook €25,- entree inclusief één consumptie. Daarom raden we je aan met een jongerenreis organisatie te gaan want dan mag je voor €12,- inclusief consumptie naar binnen!
altromondo-rimini

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

De beste DJ’s ter wereld!

Voor iedereen een muziekstijl en bijbehorende headliner, houd je van hardcore? Elke zomer vindt hier Hardcore Italia plaats met DJ’s als Tatanka, Placid D en Da Brozz. Liever losgaan op de vetste house en dance muziek, dan vind je in Altromondo Studios Rimini artiesten als DJ Antoine, Nicky Romero, Hardwell (Nummer één van de wereld), Dannic en de Bingoplayers (Een groot aantal Nederlandse DJ’s)!

rimini-altromondo

Vétste feesten @ Altromondo Studios Rimini

In het hoogseizoen vind je elke woensdag en zondag de ontzettend bekende schuimparty die geroemd wordt in Rimini en omstreken, het is de grootste schuimparty van Europa! Elke vrijdag ga je los tijdens de Glow Party (Neon-splash) waar alles en iedereen omgetoverd wordt met verf in alle kleuren van de regenboog.

altromondo-studios-rimini

Wat betaal je voor een drankje?

Een drankje bij Altromondo is redelijk duur, dit komt doordat Italianen zelf weinig drinken in discotheken en zich niet zoals ‘wij’ Nederlanders wel houden van een glaasje alcohol. Pech voor ons, maar met deze DJ’s en feesten is het ook wel iets waard! Voor een biertje betaal je ongeveer vijf euro en voor een flesje water betaal je ook ongeveer ditzelfde bedrag. De lekkerste cocktails drink je al voor zeven euro bij Altromondo.

Bereikbaarheid Altromondo Studios

Je vindt Altromondo op de Via Flaminia, die je bereikt door de bus uit te stappen bij busstop 31!

Let op! Koop je kaartjes al thuis om te voorkomen dat je Altromondo niet kunt bezoeken!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...