feesten

Club Life in Rimini

Iedere nacht de beste feesten in Club Life

Thebackpacker verkoos Club Life Rimini in 2013 tot beste club van Rimini, daarmee versloeg het o.a. Baia Imperiale die behoort tot de top 10 van Europese clubs. De al sinds 1971 geopende club, die sinds die tijd tot op heden eigendom is van dezelfde familie, is dagelijks van 22.00u tot 4 à 5 uur ’s nachts geopend voor toffe feesten met de beste DJ’s en de gezelligste atmosfeer!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Twee verdiepingen

Club Life is het feestpaleis voor Nederlandse vakantiegangers met op de eerste verdieping hits uit de Nederlandse top 40 en na 03.00u altijd Hardstyle voor de echte liefhebbers. Op de benedenverdieping kun je genieten van een lekker drankje welke je aan de bar kunt bestellen die aan elke kant van de club te vinden is.

club-life-rimini

Tofste feesten

Elke maandag organiseert Club Life Rimini het ontzettend bekende feest Totally Summer on Tour met in 2013 o.a. The Partysquad. Liever The Flexican en Flinke Namen live zien, dan moet je op Woensdag in Club Life zijn. Naast deze wekelijks terugkerende feesten is de ook voor iedereen bekende schuimparty onderdeel van het programma van Life Club Rimini!

 

Wereldberoemde DJ’s

Vrijwel alle bekende Nederlandse DJ’s hebben Club Life al eens bezocht, door het grote aantal Nederlanders zijn Nederlandse DJ’s dan ook oververtegenwoordigd. Een mooi rijtje: Don Diablo, DJ Jean, Billy the Kit, ROOG, The Partysquad, Gregor Salto, Chuckie, Sidney Samson, Vato Gonzalez, Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack en Quintino!

 

Wat kost een drankje?

De entree kost acht tot twaalf euro, afhankelijk van het feest dat die avond georganiseerd wordt. Een drankje tijdens het uitgaan bij Life Club Rimini kost €3,50 (bier). Vrouwen, liever een cocktail of een wijntje? Deze heb je voor respectievelijk €5,50 en drie euro. Alcoholvrije drankjes zijn verkrijgbaar voor vier (Energy drink) en drie (fris) euro.

 

Bereikbaarheid Club Life

Je vindt deze club aan de Viale Regina Margherita. Club Life bereik je vanaf het busstation van Rimini met de Blue Line nachtbus, daarnaast rijden verschillende reisorganisaties met busjes om je naar deze club te brengen. Je ontvangt hierover meer informatie op je bestemming! Naast deze opties kun je ook buslijn 11 nemen en bij busstop 22 uitstappen.

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...