feesten

Club Amnesia in Chersonissos

Geliefd onder jongeren over de hele wereld

Amnesia Chersonissos is geliefd onder jongeren van over de hele wereld. De in 2001 geopende moderne club midden in het centrum van Chersonissos is zeker een geweldige aanvulling tijdens het uitgaan in Chersonissos. Vette lasershows, toffe dj’s en een fancy design met een sinds de zomer van 2013 nieuw interieur maken de club nu echt onweerstaanbaar! Oja, Amnesia is elke avond geopend van 23.00u tot maarliefst 8.00u in de morgen waardoor je elke morgen weer van de zonsopkomst kan genieten!

chersonissos-amnesia

Toffe feesten: NEON-splash en de Clubnight!

Bij een toffe en exclusieve club horen ook vette feestjes. Zo organiseren ze sinds de zomer van 2013 de ontzettend vette NEON-splash party die je echt niet mag missen en de Clubnight van reisorganisatie Beachmasters met gave artiesten die de boel op stelten zetten en een gaaf optreden van de reisleiding! Wil je alle verschillende clubs, kroegen en discotheken checken om te kijken wat de leukste zaak van Chersonissos is? Ga dan mee met de kroegentocht, want ook dan kom je bij Amnesia Chersonissos!

Wat betaal je voor een drankje?

Amnesia-chersonissos

Bij Amnesia Chersonissos zijn de drankprijzen niet anders dan bij andere clubs in Chersonissos. Voor een biertje of een wijntje betaal je respectievelijk twee en drie euro. Een van de heerlijke cocktails haal je er voor vier euro. Ben jij zelfs tijdens de vakantie de BOB van je vriendengroep of heb je er gewoon even zin in? Energy drink kost vier euro en voor een glaasje fris betaal je twee euro.

Waar vind je Amnesia Chersonissos?

Deze grote discotheek vind je aan de tegenovergestelde richting van Starbeach in een zijstraat van de boulevard. Heel veel moeite zul je niet hebben met het vinden van deze toffe club Chersonissos want hij is ontzettend bekend!

Handige tips & blog

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...

Beachmasters Summer Carnival

Geniet van het bruisende uitgaansleven Chersonissos kent een bruisend uitgaansleven: een combinatie tussen losgaan op Starbeach, een aantal kleine clubs en vee...