feesten

Uitgaan in Rimini

Het uitgaansleven van Rimini: Een ware beleving!

Uitgaan in Rimini is een ware beleving. Rimini kent talloze clubs, kroegen en discotheken die stuk voor stuk de moeite waard zijn om tijdens je vakantie in Rimini te bezoeken. Onder deze discotheken Rimini vind je onder andere de grootste discotheek van Europa: Baia Imperiale Discotheek Rimini en de onder Nederlanders zeer geliefde Life Club Rimini. Ook Engelse Pubs zijn in Rimini goed vertegenwoordigd met onder andere Bull & Bush en Cheers, prima plek om je avond uitgaan Rimini te beginnen!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Altromondo Studios Rimini

rimini-uitgaan

Uitgaan in Rimini doe je bij Altromondo! Altromondo behoort tot de beste clubs van Rimini met DJ’s als Hardwell, Nicky Romero en de hardcore en hardstyle DJ Tatanka. Ook concepten als de NEON-splash party zijn een vast onderdeel van het weekprogramma van deze club. Daarnaast is deze discotheek erg goed bereikbaar!

Ontdek hier meer over Altromondo Studios Rimini!

Baia Imperiale Rimini

uitgaan-rimini

De grootste discotheek Rimini en van Europa biedt plaats aan maarliefst 15.000 personen. Je feest er tot diep in de morgen in het ex-huis van Giorgio Armani, die er van ’83 tot ’85 woonde. In deze discotheek in de heuvels van Gabicce kun je tot diep in de morgen uitgaan tot diep in de morgen in de mooiste zalen met vette DJ’s!

Ontdek hier meer over Baia Imperiale Rimini!

Bull & Bush Rimini

rimini-discotheek

Deze gezellige Engelse pub is al sinds 1967 vierentwintig uur per dag geopend. Bull & Bush is overdag de hotspot om te genieten van een lekker ontbijtje, een lekkere lunch of een heerlijke bodem voor het uitgaan in Rimini. De pub heeft o.a. steaks, sandwiches en hamburgers, maar ook feesten en/of een heerlijk biertje drinken!

Ontdek hier meer over Bull & Bush Rimini!

Blow Up Rimini

discotheek-rimini

Discotheek Blow Up in Rimini biedt plaats aan ruim 1.000 personen. Het is een van de beste discotheken Rimini voor een topfeestje. Uitgaan in Rimini op twee verdiepingen met de beste R&B met een glazen dansvloer en daarnaast heerlijk loungen op het bankenterras op de begane grond met cocktail voor vijf euro!

Ontdek hier meer over Blow Up Rimini!

Club Life Rimini

uitgaan-in-rimini

Life behoort tot de beste clubs Rimini, de plek voor de Nederlander met in de afgelopen jaren DJ’s als Chuckie, The Partysquad, Vato Gonzalez, Quintino en Afrojack. Daarnaast organiseert Club Life toffe feesten als een schuimparty en Totally Summer Club Edition. Echt losgaan doe je dagelijks na 03.00u op de beste hardstyle!

Ontdek hier meer over Club Life Rimini!

Cheers Rimini

rimini-uitgaan-leeftijd

Cheers is dé gezellige pub van Rimini om je avond uitgaan in Rimini te beginnen. Met 300 personen die uit vrijwel alle Europese landen komen staat een bezoekje aan Cheers Rimini garant voor een tof feestje met de beste resident DJ’s van Rimini of de plek om overdag te genieten van een van de internationale bieren!

Ontdek hier meer over Cheers Rimini!

Carnaby Rimini

rimini-discotheken

Al ruim 45 jaar vind je een van de vetste discotheken Rimini op een goed bereikbare plaats in het centrum van Rimini. Met drie zalen, gezellige internationale gasten uit met name Nederlanders, Duitsers, Italianen en Engelsen kun je bij discotheek Carnaby helemaal losgaan op ALLE muziekstijlen tot diep in de nacht!

Ontdek hier meer over Carnaby Rimini!

Copacabana Rimini

rimini-clubs

Uitgaan in deze, onder Nederlanders zeer geliefde kroeg in Rimini is werkelijk één groot feest. Alle verschillende muziekstijlen, feestmuziek, reggaeton, rock, hiphop en house en toffe activiteiten zoals darten en karaoke zingen tegen een van de andere 250 bezoekers maken Copacabana misschien wel dé feestkroeg van Rimini!

Ontdek hier meer over Copacabana Rimini!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...