feesten

Eetcafé Hoek van Holland Chersonissos

Wij kunnen ons zo voorstellen dat je na een aantal dagen vakantie in Chersonissos met allerlei buitenlands eten wel weer toe bent aan een lekkere Nederlandse snack of een lekker frietje speciaal. En precies dat dachten de huidige eigenaren van Hoek van Holland Chersonissos een aantal jaren geleden ook, vandaar dat ze de eerste waren die Chersonissos voorzagen van een echte Hollandse snackbar!

hoek-van-holland-chersonissos

Tosti’s, belegde broodjes, uitsmijters, smoothies, softijs, milkshakes en andere Hollandse snacks!

Bij de twee vestigingen van Hoek van Holland in Chersonissos kun je terecht voor alles dat je uit de Nederlandse snackbar kent. Je scoort er Hollandse snacks zoals frikadellen, kroketten, kaassoufflés, maar ook gehaktballen, tosti’s, belegde broodjes, uitsmijters, smoothies met vers fruit, softijs en milkshakes. En natuurlijk vergeten we dan het beste: ook voor een frietje speciaal, met of oorlog kun je natuurlijk bij Hoek van Holland Chersonissos terecht!

Bezorgservice

chersonissos-hoek-van-holland

Hoe heerlijk is het dat je gewoon bij het zwembad kan blijven liggen en je heerlijke Hollandse hap na een tijdje vanzelf aan het zwembad bezorgd wordt. Bel op je bestemming met een van de drie nummers van Hoek van Holland Chersonissos en het eten komt razendsnel jou richting op: 0030 28970 25990, 0030 28970 25991, 0030 69090 69209. Oja, mensen op deze nummers spreken gewoon Nederlands dus maak je niet druk over de taal!

Waar vind je Hoek van Holland (Twee locaties)

Cafetaria Hoek van Holland Chersonissos heeft twee vestigingen. De ene vestiging bevindt zich direct naast Starbeach en de andere vestiging bevindt zich in het straatje direct naast het politiebureau. De perfecte plekken om overdag, tijdens, maar ook na het stappen even snel iets te eten te scoren. In het kort: Hoek van Holland Chersonissos is de plaats waar je tijdens je vakantie in Chersonissos een heerlijke Nederlandse hap kunt scoren zonder taalbarrière!

Handige tips & blog

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...

Beachmasters Summer Carnival

Geniet van het bruisende uitgaansleven Chersonissos kent een bruisend uitgaansleven: een combinatie tussen losgaan op Starbeach, een aantal kleine clubs en vee...