informatie

Wie neem je mee op vakantie naar Rimini?

Jouw reisgezelschap

Iedereen die weleens met vrienden op vakantie is gegaan of wil gaan heeft hier vast wel eens over nagedacht: met wie ga je op vakantie? Goed gezelschap tijdens jouw vakantie kan je vakantie maken of breken. Om niet voor vervelende verassingen komen te staan tijdens jouw vakantie, geven wij je simpele tips om een goede reisgenoot uit te kiezen!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Kies iemand die je kent

Deze tip lijkt heel logisch, maar toch gaan veel mensen op vakantie met reisgenoten die ze eigenlijk helemaal niet zo goed kennen. Bijvoorbeeld als je met meerdere personen op vakantie goed, en een van de reisgenoten ook wilt dat iemand anders meegaat. Of dat je bijvoorbeeld in een opwelling met vrienden van sport, studie etc. gaat waar je eigenlijk niet heel veel van weet. Verstandig is om eerst een tijdje samen op te trekken met degenen met wie je op vakantie gaat, want het zou zomaar kunnen dat jullie samen botsen. En je wilt jouw geweldige topvakantie natuurlijk niet laten verpesten door irritaties, ruzies en frustraties!

Kies reisgenoten met dezelfde interesses

Ook niet geheel onbelangrijk: kies reisgenoten met dezelfde interesses. Het is een stuk leuker om op vakantie te gaan met mensen die dezelfde dingen leuk vinden als jij (denk: die vriend wil op vakantie niets liever dan de hele dag op het strand liggen, terwijl jij toch echt ook wat dingen wilt bezoeken op vakantie).

Reisgenoten met of zonder relatie

Dit is misschien niet voor iedereen even belangrijk, maar toch is het slim om even na te gaan of je reisgenoot wel of geen relatie heeft. Het zou zo maar kunnen dat jij en je vriend(in) al een tijd samen zijn, maar dat je reisgenoot een verstokte vrijgezel is die elke avond de bloemetjes buiten wilt zetten. Geen probleem, maar het is niet heel chill als jij elke keer de hotelkamer moet verlaten omdat je reisgenoot weer een avontuurtje meeneemt. Andersom kan natuurlijk ook, dat jij wel op zoek bent naar een leuke vakantieliefde maar je reisgenoot thuis een liefje heeft zitten. Of nog erger, dat je reisgenoot de hele vakantie heimwee heeft naar zijn/haar vriend(in) en daardoor een stuk minder gezellig is dan je eigenlijk dacht.

Geldzaken

Als laatste puntje om op te letten: geldzaken. Het is niet verstandig om met iemand op reis te gaan die altijd platzak is. Hoe vervelend is het als jij de hele vakantie eten/souvenirs/drankjes moet betalen voor jouw reisgenoot? Dit geldt natuurlijk ook omgekeerd, dus zorg ervoor dat je genoeg geld hebt om tijdens jouw vakantie te spenderen!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...