informatie

Wat te doen in Rimini?

Uitstapjesgids voor Rimini!

Rimini heeft veel moois te bieden. Naast de prachtig uitgestrekte stranden en de vele clubs en kroegen, zijn er ook veel activiteiten in Rimini. Zeker niet onbelangrijk, aangezien je je niet wilt vervelen tijdens je vakantie. Omdat er zoveel te doen is in Rimini, hebben wij een aantal leuke activiteiten eruit gepikt en extra toegelicht. Dan weet jij zeker dat je geen leuke dingen misloopt tijdens je vakantie in Rimini!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Paintballen in Rimini

Paintballen is een erg populaire activiteit onder de jongeren. Een beetje schieten op je vrienden, wie wilt dat nou niet?! Tijdens het paintballen kan je verschillende spellen doen. Meestal wordt er gekozen voor het traditionele spel, waarbij twee teams tegen elkaar strijden. Ben je geraakt, dan ben je af. De laatste die overblijven hebben gewonnen. Paintballen is er erg leuke ervaring. Je kan je even helemaal uitleven met of op je vrienden. Paintballen is niet pijnlijk, iets wat veel mensen denken. Als iedereen zich aan de regels houdt en je goede bescherming draagt, dan kun je zonder zorgen een leuke dag beleven. In Nederland is het erg populair, maar ook in Italië is paintballen niet onopgemerkt gebleven. Paintballen kan je nu ook doen in Rimini.

In San Marino (plaats naast Rimini) kan je paintballen. Hier kan je kiezen uit twee verschillende terreinen. Je kan binnen of buiten paintballen. Het buitengebied beschikt over een groot veld met allerlei obstakels. Het indoorgebied beschikt over allerlei coole gadgets, zoals lasers en geluidseffecten. Durf jij het aan met je vrienden of vriendinnen?

Shoppen in Le Bafane

Ook tijdens je vakantie moet je er goed uitzien. Daarom moet je zeker een keer in het winkelcentrum van Rimini zijn geweest. In het winkelcentrum “Le Befane” vind je vele internationale winkels. Je kunt hier van alles krijgen. Kleding, strandspullen, eten en drinken, het is allemaal aanwezig in dit grote gebouw. Ook leuke souvenirtjes voor al je vrienden en je familie vind je hier. Als jij houdt van shoppen, dan is dit zeker een aanrader. Ook voor de mensen die er minder om geven is het leuk om toch dit centrum te bezoeken. Je proeft hier van de Italiaanse sfeer en daarnaast kan je er gezellig eten en drinken.

Madurodam, maar dan op z’n Italiaans

Als je dacht dat Nederland de enige was die culturele bezienswaardigheden in het klein bij elkaar bracht, dan heb je het mis. Ook in Rimini is een soort Italiaanse Madurodam. Hier vind je alle kenmerkende bezienswaardigheden van Italië in het klein. Het is erg leuk om hier met je vrienden of vriendinnen een middagje te kijken. Dan hoef je niet het hele land door te reizen en heb je toch alles gezien wat Italië te bieden heeft. Eigenlijk een beetje valsspelen, maar ach.. Who cares?

Meer toffe activiteiten in Rimini

Hopelijk weet je nu wat beter wat er allemaal te doen is in Rimini. Natuurlijk is er naast de bovenstaande activiteiten, nog veel meer te beleven in Rimini. Daarom wordt er regelmatig wat op de blog geplaatst dat interessant is voor jongeren die naar Rimini willen. Daarnaast vind je onder het kopje “activiteiten” nog veel meer informatie over activiteiten in Rimini. Kijk dus vooral nog even verder op de site & houdt de blog in de gaten!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...