feesten

Uitgaansgids voor jouw vakantie in Rimini

De tofste feesten in Rimini bezoek je dankzij deze handige pagina!

Jaarlijks komen er veel jongeren naar Rimini. Vanwege de mooie stranden, het lekkere weer & natuurlijk vanwege het bruisende uitgaansleven. Het uitgaan is voor de meeste jongeren het belangrijkste deel van de vakantie. Er zijn veel discotheken, kroegen en feesten te vinden in Rimini. Daarom hebben wij de leukste feestjes voor je toegelicht, zodat jij zeker niets mist op je vakantie!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

I love Friday

“I love Friday” is een feest dat georganiseerd wordt door Beachmasters. Het is vooral bestemd voor Nederlanders, er komt daarom ook een bekende Nederlandse DJ draaien op dit feest. Dit gezellige feest is voorzien van drankjes, hapjes en een “Happy Hour”. Wil jij dit feest meemaken? Dan kan je voor tien euro per persoon hier een top avond beleven.

Night of your life

De naam zegt het al; “Night of your life”. Dit feest is er een die je niet snel zal vergeten! Voor tien euro per persoon kan je naar dit feest toe om helemaal los te gaan. Eerst is er de mogelijkheid om even een drankje te doen bij een kroeg, om vervolgens door te gaan naar een van de bekendste discotheek in Rimini. Beleef dit samen met je vrienden en maak van deze avond “The night of your life”!

Altromondo

Ben jij meer van de echte grote feesten? Ben jij niet bang voor een beetje schuim en lasers? Dan is “Altromondo” the place to be voor jou! In deze grootste en bekende club in Rimini vind je geregeld schuimparty’s, ook zijn de feesten voorzien van wereldberoemde lasershows. “Altromondo” heeft verschillende zalen. In elke zaal wordt andere muziek gedraaid, dus als je een genre zat bent, kan je gewoon naar een andere zaal, om daar vervolgens uit je dak te gaan. Je kan naar “Altromondo” voor ongeveer 22 euro. Vervoer wordt hierbij ook geregeld.

Beachmasters VIP Armband

Je wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk je vakantie doorbrengen in Rimini. Door alle activiteiten en alle feestjes die je af moet gaan, kan het hard gaan met de centen. Een oplossing voor dit probleem is de VIP Armband van Beachmasters. Deze kaart geeft je vele voordelen. Zo krijg je bij vele kroegen kortingen. Ook zijn er een aantal winkels in Rimini die je kortingen en voordelen geven met de VIP Armband. Daarnaast kan je bij veel discotheken in Rimini gratis naar binnen, dat scheelt enorm veel geld. Je hoeft niet langer elke avond entree te betalen! Wil jij weten welke voordelen je precies hebt? Dan moet je je reisleiding ter plekke even vragen om meer informatie, zij kunnen je verder helpen!

Echt alles over uitgaan in Rimini weten?

Hopelijk heb je wat gehad aan deze informatie en ben je nu helemaal klaar om een leuke tijd te gaan beleven in Rimini. Voor alle complete informatie kan je terecht bij je reisleiding. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven en te doen in Rimini. Zo kun je op deze site onder het kopje “Activiteiten” meer informatie vinden over alle leuke dingen die te doen zijn in Rimini. Ook onder het kopje “uitgaan” vind je veel info en tips over het uitgaansleven van Rimini. Ook op de blog van deze site plaatsen we regelmatig interessante artikelen voor jongeren die op vakantie willen naar Rimini. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...