informatie

De tofste activiteiten van Rimini

Jetskiën, karten, naar het waterpark en meer in Rimini!

Op vakantie moet je natuurlijk ook wat te doen hebben. Gelukkig is er in Rimini veel te doen en te beleven. In Rimini vind je veel verschillende activiteiten. Van watersporten tot paintballen, alles is mogelijk in Rimini. In dit artikel gaan we wat leuke activiteiten verder toelichten. Dus als je het uitgaan en het liggen op het strand een beetje saai begint te vinden, dan moet je vooral dit artikel lezen. Hierin staan leuke activiteiten waar je niet gelijk aan denkt bij een jongerenvakantie in Rimini, maar dat maakt het juist nog interessanter om te lezen.

Jetskiën in Rimini

Houd jij van zon, zee en keiharde actie? Dan ben je met deze activiteit helemaal in je element. Op het lange en brede stuk strand van Rimini vind je veel tentjes waar je een jetski kunt huren. Jetskiën is een soort scooter rijden, maar dan op het water. Je kan samen of met je vriend of vriendin een rit maken op deze waterscooters. Je hoeft geen expert te zijn om dit te kunnen. Je krijgt van tevoren wat simpele instructies en daarna ben je klaar om te gaan. Je kan zelf bepalen hoe hard je gaat. Dus vind je het stiekem een beetje spannend? Dan doe je het rustig aan. Als je graag lekker hard wilt gaan dan is dat ook mogelijk, want deze waterscooters halen een snelheid van maar liefst 60 kilometer per uur!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Karten in Rimini

Ben jij niet zo van de watersporten? Niet getreurd, want er is nog veel meer te beleven in Rimini. Zo kun je in de buurt van Rimini samen met je vrienden gaan karten. Dit is een leuke activiteit voor iedereen. Ook hier hoef je geen expert in te zijn. Na een paar instructies krijg je de nodige spullen en kan je zo de baan op. Karten kan je doen in rondes van 10 minuten. Hierin kan je flink wat rondjes rijden. Want 10 minuten lang hoge snelheden en g-krachten voelen, is meer dan genoeg! Natuurlijk kan je gewoon nog een keer racen met je vrienden als je er echt geen genoeg van kan krijgen. Karten in Rimini is zeker het proberen waard! Ook is het weer wat anders dan de normale dagelijkse activiteiten!

Skypark Parco Avventura

In Rimini kan je ook iets doen wat erg leuk is, namelijk klimmen. Dit is misschien niet het eerste wat er bij je opkomt tijdens een jongerenvakantie, maar leuk is het zeker! In dit park kan je samen met je vrienden en vriendinnen allerlei parcours afleggen. Het park bevindt zich in een bosachtig gebied, net buiten Rimini. Op zo’n 20 kilometer is dit park te vinden. Je kan hier komen per fiets, openbaar vervoer of taxi. Misschien kan je zelfs een auto huren, dat is ook leuk om de rest van de omgeving te verkennen.

Meer activiteiten checken voor je op vakantie gaat?

Hopelijk heb je nu een beter beeld gekregen over de activiteiten in Rimini. Natuurlijk is er nog zo veel meer te doen in Rimini. Daarom plaatsen we op deze site regelmatig nieuwe berichten voor de jongeren die naar Rimini gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...