informatie

Activiteiten genoeg, welke kies jij?

Kroegentochten, cruises en stranden

Mooie uitgaansgelegenheden, lekker weer, mooie stranden en veel activiteiten, dat zijn waarschijnlijk de redenen waarom Rimini jaarlijks goed bezocht wordt door vele jongeren. Of je nou houdt van keihard feesten of relaxen op een cruise met een cocktail, alles is mogelijk in Rimini. Aangezien er veel te doen is in Rimini, hebben wij de leukste activiteiten opgezocht en voor je uitgelicht.

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Kroegentocht in Rimini

Een kroegentocht kan een mooi begin zijn van je vakantie. Als je net bent aangekomen wil je natuurlijk de boel gaan verkennen. Dit kan je het beste doen door middel van een kroegentocht. Deze kroegentocht is erg handig voor mensen die nog niet bekend zijn met het nachtleven van Rimini. Daarnaast kan je er nieuwe mensen ontmoeten, twee vliegen in één klap dus! De kroegentocht kost niet meer dan een tientje per persoon. Je kan je opgeven bij Beachmasters. Voor dit geld ga je langs de leukste kroegen van Rimini. Ook bezoek je één van de vele discotheken die aanwezig zijn in Rimini. De avond is vooral erg gezellig. Je hebt een groep Nederlanders waarmee je alle kroegen afgaat en tegelijkertijd verken je het gebied een beetje. Dan hoef je ook niet meer op zoek te gaan naar een leuke kroeg of discotheek, want je weet na de kroegentocht precies alle leuke plekken te vinden. Dat scheelt je een hoop tijd en moeite natuurlijk! Opgeven kan ook als je niet met Beachmasters op vakantie bent, vraag bij je reisleiding om meer informatie.

Paradise Relaxing Cruise

Na een lange nacht gehad te hebben in Rimini, kan je natuurlijk wel wat ontspanning gebruiken. En wat is nou meer ontspannen dan een relaxende cruise? Tijdens deze cruise, georganiseerd door Beachmasters, kan je helemaal tot rust komen en genieten van het prachtige weer en omgeving van Rimini. De cruise heeft verschillende stops om een verfrissende duik te nemen in het heldere water van de Adriatische zee. Daarna kan je weer bruinbakken op het dek, terwijl je geniet van goede muziek. Heb je aan het einde van de dag honger gekregen? Ook hier is aan gedacht. Er zit namelijk een barbecue bij de prijs inbegrepen. Voor ongeveer 35 euro per persoon kan je deelnemen aan deze cruise. Vraag je reisleiding voor meer informatie.

Bikini Beach

Ben jij meer een echte feestganger en wil je jouw tijd in Rimini het liefst besteden aan keihard feesten? Dan is Bikini Beach iets voor jou. Bikini Beach is een feest dat wordt gehouden in de open lucht. Je moet hierbij denken aan een soort festivalsfeer. Het is iets compleet anders dan een kroeg of een club, wat het natuurlijk speciaal maakt. Bij Bikini Beach kan je uiteraard dansen, maar als je even wilt relaxen dan is dat ook mogelijk. Je kan samen met je vrienden even chillen in de loungeruimtes of je helemaal terugtrekken in een klein & knus strandtentje. Voor ongeveer 12,50 kan je dit feest gaan bezoeken.

Dit was pas het begin!

Hopelijk ben je wat wijzer geworden over de activiteiten in Rimini. Er is natuurlijk nog veel meer te doen dan alleen de bovenstaande activiteiten. Kijk daarom even rond op deze site. Hier vind je nog veel meer informatie onder het kopje “activiteiten”. Ook over andere zaken in Rimini kan je informatie vinden op de site. De blog wordt ook regelmatig bijgewerkt met nieuwe en interessante artikelen over Rimini. Redenen genoeg om de site goed in de gaten te houden!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...