aanbiedingen

Vliegen naar Rimini

Aanbiedingen en informatie over een vliegvakantie naar Rimini

Wanneer je kiest om te vliegen naar Rimini krijg je te maken met verschillende vragen. Op welk vliegveld in de buurt van Rimini land ik en hoelang duurt een vlucht Rimini vanuit Nederland? Je vindt alle informatie op deze pagina. Vergelijk bovendien alle vliegvakanties naar Rimini van alle jongerenreizen aanbieders!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Vliegen Rimini: Vliegduur Nederland naar Rimini

Vanaf Amsterdam duurt een vlucht naar Rimini ongeveer twee uur. Vluchten naar Rimini vanaf Weeze, Eindhoven of Maastricht duurt zelfs maar ongeveer 1 uur en 45 minuten. Je bent dus in een mum van tijd op je vakantiebestemming in Rimini!

vliegen rimini

Vliegveld Rimini: Rimini Airport

Het vliegveld van Rimini heet Federico Fellini International Airport en is vernoemd naar de gelijknamige bekende Italiaanse filmmaker. In 2012 verwerkte het vliegveld Rimini bijna 800.000 reizigers en is daarmee het grootste vliegveld uit de regio.

Vervoer vliegveld Rimini naar Rimini

Rimini heeft een eigen vliegveld dat op ongeveer vier kilometer van het centrum van Rimini ligt. Vanaf het vliegveld is het dus een kleine tien minuten rijden naar je accommodatie, afhankelijk van hoe je je reis geboekt hebt kun je opgehaald worden door je reisorganisatie of met een taxi vanaf Rimini Airport naar je accommodatie reizen voor een paar euro en vele male sneller dan wanneer je langs de hotels van je medereizigers moet.

vliegveld rimini

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...