feesten

Rimini uitgaan leeftijd

Uitgaan in Rimini: minimale controle

Rimini is één grote feeststad met allemaal clubs, kroegen en discotheken verspreidt over Rimini. De minimale Rimini uitgaan leeftijd bij de meeste van deze clubs en discotheken is 16 jaar, echter wordt dit minimaal gecontroleerd.

Door deze minimale leeftijd zou het zo kunnen zijn dat je in sommige clubs, pubs en discotheken niet binnengelaten wordt, al zal dit in de praktijk vrijwel niet voorkomen. Daarom kun je ook wanneer je jonger dan 16 bent prima afreizen richting Rimini, het is dan wel verstandig om met Beachmasters of Gogo te reizen zodat je door je bandje vrijwel altijd binnen komt!

Rimini Uitgaan Leeftijd

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Man/vrouw verhouding

De verhouding tussen mannen en vrouwen in Rimini is ongeveer 60/40. Dat betekent dat er niet significant meer mannen in Rimini zijn dan vrouwen. Een fijne conclusie voor zowel mannen als vrouwen!

Minimale leeftijd alcoholverkoop Rimini

Deze minimale leeftijd voor toegang is bepaald omdat de minimale leeftijd voor alcohol in Rimini en tevens heel Italië 16 jaar is. Wil je drank kopen in de supermarkt dan is het geen enkel probleem wanneer je jonger bent dan 16 jaar, caissières zullen vrijwel nooit vragen om je identificatiebewijs. Desondanks is het voor supermarkten strafbaar om drank te verkopen aan mensen onder de 16. Hierdoor kun je buiten de supermarkt alsnog gecontroleerd worden op je leeftijd maar zal hiervoor vrijwel nooit zelf een boete krijgen.

Gemiddelde Rimini uitgaan leeftijd

De gemiddelde Rimini uitgaan leeftijd ligt tussen de 16 en 23 jaar met een gemiddelde van ongeveer 18 à 19 jaar, al kun je ook zeker naar Rimini als je ouder bent dan het gemiddelde, feest is het er de hele zomer bijna 24 uur per dag en zeven dagen per week!

Check alle toffe pubs, clubs en discotheken in Rimini!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...