busreizen

Busreizen naar Rimini

Alles wat je moet weten over een busreis naar Rimini

Alle informatie die je nodig hebt om een optimale keuze te maken voor een busreis Rimini vind je op deze pagina. Waar kan ik opstappen als ik met de bus naar Rimini reis? Hoelang duren busreizen Rimini? Hoe verloopt de busreis naar Rimini en wat houden Royal Class bussen in?

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Opstapplaatsen

De start van jou busreis naar Rimini begint in Nederland. Bij de meeste reisorganisaties heb je de mogelijkheid op centrale plaatsen op te stappen, dit is per reisorganisatie verschillend. Uiteindelijk zullen alle reisorganisaties langs Eindhoven en Maastricht reizen om vervolgens te vertrekken naar Rimini voor een topvakantie!

busreizen-rimini

Reisduur busreizen Rimini

Afhankelijk van je opstapplaats (vanaf Utrecht) duurt de busreis Rimini ongeveer 18 uur, rond 10 uur zullen de mensen uit Amsterdam de bus instappen, om 11.15u is de bus in Houten, om 12.45u in Eindhoven en de laatste Nederlandse stop om 14.15u in Maastricht.

busreis rimini

Hoe verloopt de busreis Rimini?

Nadat je op de vertrekdag rond 14.15u je laatste Nederlandse stop gehad hebt ga je op reis naar Rimini. Vervolgens zal de eerste stop rond 19.00u zijn waarbij je ongeveer driekwartier de tijd krijgt een lekker hapje te eten bij een restaurant langs de snelweg. Vervolgens zal voordat de nacht ingegaan wordt nog een nachtstop zijn rond 24.00u (Rond 23.00u moet het stil zijn in de bus zodat iedereen zijn rust kan pakken, inclusief de chauffeur). Vervolgens kan iedereen indutten en rond 04.00 is de laatste mogelijkheid om even kort de benen te strekken. Na het laatste stuk zal je rond 8.00u in Rimini aankomen en op een centrale plek op loopafstand van je accommodatie worden afgezet en door een reisleider naar je hotel gebracht worden.

De terugweg

Op de dag van vertrek wordt uiterlijk om 14.00u bekend gemaakt hoe laat je terugreist naar Nederland. Dit is te vinden op het informatiebord van je reisorganisatie in je hotel. De vertrektijd is afhankelijk van de rusttijden van de chauffeur en is in 99% van de gevallen tussen 17.00u en 22.00u en dan kom je de volgende middag weer in Nederland aan.

Royal Class bussen

De meeste reisorganisaties maken bij busreizen Rimini gebruik van Royal Class bussen, hierbij heb je minimaal 94 centimeter vrije ruimte voor je zodat je voldoende ruimte hebt om je benen te kunnen strekken. Ook zijn andere luxe opties in de bus aanwezig om de busreis Rimini zo goed mogelijk door te komen!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...