activiteiten

Waterpark Aquafan in Rimini

Aquafan Rimini is het park om een hele dag aquafun te hebben door van een van de talloze glijbanen te glijden, te zwemmen in een van de zwembaden of heerlijk bij te kleuren op een van de zonnewijden. Het park dat al sinds 1987 is geopend is een echte must-do tijdens je jongerenvakantie in Rimini!

aquafan-rimini

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

De vetste glijbanen, zwembaden en zonneweiden!

Glijbanen maken Aquafun hét waterpark van Rimini en omstreken. Glijd met ruim 65 km/h van de Kamikaze, ga met een band van de 200 meter lange stoomversnelling de River Run of kies je liever voor een tevens 200 meter lange wildwaterbaan met band? Nog spectaculairder is de Extreme River: met 70 km/h een komvormige glijbaan in!

Tussen het glijden lekker zwemmen kan in het ruim 2800 vierkante meter grote golfslagbad van het waterpark. Maar ook lekker zonnen is een van faciliteiten die het waterpark van Rimini biedt op een van de zonneweiden, die tevens voorzien zijn van voldoende beschutting om in de schaduw te liggen (het park telt ruim 10.000 bomen en struiken!)

  waterpark-rimini

Prijzen en openingstijden

Ben je kleiner dan 1,40m dan betaal je €20,- entree voor een dag vol waterpret bij Aquafan Rimini. Wanneer je groter bent betaal je €28,- entree. Ouder dan 65 jaar? Dan betaal je iets minder, namelijk €20,- entree.

Lockers zijn beschikbaar in waterpark Aquafan Rimini voor €3,50 per stuk per dag.

De openingstijden voor seizoen 2014 zijn nog niet bekend maar zullen zodra ze bekend zijn op deze pagina te vinden zijn.

 

Bereikbaarheid Aquafan Rimini

aquafan-rimini

Je vindt Aquafan Rimini op ongeveer een kwartiertje rijden van het centrum van Rimini (15 kilometer). Je kunt ervoor kiezen een taxi te pakken, maar dan betaal je aanzienlijk meer dan wanneer je met de bus richting dit waterpark gaat. Vanuit Rimini neem je bus 11 naar het busstation van Riccione (P. le Curiel) en vervolgens kom je met bus 58 bij Aquafan. Op de terugweg volg je logischerwijs dezelfde weg maar dan andersom (bus 58 en vervolgens bus 11).

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...