informatie

Stranden in Rimini

Waar lig jij deze zomer te genieten van de zon?

Rimini kenmerkt zich door een 13 kilometer lang strand dat is opgedeeld in verschillende delen die allemaal worden beheerd door Bagno’s (strandtenten) die een deel van het strand beheren. Deze strandtenten bieden de mogelijkheid om een bedje of parasol te huren, gebruik te maken van douches, omkleedhokjes en volleybalvelden. Bij sommige stranden is het verplicht een bedje te huren voor een paar euro maar er zijn ook genoeg gratis stranden in Rimini te vinden!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Bellariva Rimini

strand-rimini

Het strand Bellariva in Rimini vind je op ongeveer vier kilometer vanaf het station van Rimini. Je vind er talrijke feesten en sportactiviteiten. Er zijn gratis sportactiviteiten zoals Italiaans bowling, strand basketbal, beachtennis en beach volleybal. Dit maakt Bellariva Rimini een gezellig strand met veel bedrijvigheid!

 

Marabello Rimini

stranden-rimini

Marabello vind je zuidelijk van Bellariva, het strand kenmerkt zich door het grote en tevens zachte strand. Er worden Italiaanse bowlingwedstrijden georganiseerd wordt er in de avond mooi vuurwerk afgestoken waar veel mensen op af komen. Wat je verder echt moet proberen op Rimini beach Marabello zijn de Romagna wijnen in traditionele terracotta kruiken waar Marabello Rimini bekend om staat, geliefd onder wijnkenners.

 

Miramare Rimini

stranden-rimini

Halverwege Rimini en Riccione vind je het strand Miramare Rimini. Dit strand staat bekend om de vele jonge mensen die hier overdag hun roes uitslapen en de gezelligheid die dit strand biedt. Daarnaast worden ook op dit strand veel sportactiviteiten georganiseerd, waar met name jonge mensen aan meedoen zoals tennis en Italiaans Jeu de Boules.

 

Riva bella Rimini

rimini-strand

Het strand Rivabella vind je op twee kilometer van het centrum van de stad, het is een strand met fijn zand en een zee die bij uitstek geschikt is om te snorkelen door de koraalriffen bij dit strand. Het is het meest geliefde strand onder jongeren met veel sportvelden en activiteiten die Riva Bella Rimini het levendigste strand van Rimini maken!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...