informatie

Boulevard van Rimini

De plek waar het allemaal gebeurd in Rimini!

Rimini heeft een twintig kilometer lang strand, direct naast dit strand vind je de boulevard Rimini. Een voordeel want zo loop je van alle faciliteiten die het de boulevard te bieden heeft meteen het strand van Rimini op: een heerlijk zomers vakantiegevoel!

boulevard-rimini

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Wat vind je op de Boulevard van Rimini?

Langs de boulevard van Rimini vind je overwegend hotels, de gezellige winkeltjes, restaurants en bars vind je vooral rond de rotondes aan de boulevard. Daarnaast vind je aan de boulevard verschillende discotheken en kroegen.

De boulevard Rimini bij Rivabella

De echte bedrijvigheid vind je bij Rivabella, waar je een promenade vind met gezellige koffiebars, Italiaans ijs, souvenirwinkeltjes en restaurants met de specialiteit van Rimini: vis. Dit deel van de boulevard wordt dan ook gezien als de boulevard van Rimini.

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...