informatie

Boulevard van Chersonissos

De plek waar het allemaal gebeurd in Chersonissos!

De boulevard is de plek waar het allemaal gebeurt, hij is zeven kilometer lang van Star Beach tot aan het centrum. Echter is er wel één gedeelte waar de meeste uitgaans- en eetgelegenheden zich hebben gevestigd, dit is de 800 meter van het politiebureau tot aan de haven inclusief de zijstraten van dit deel van de boulevard. Binnen deze 800 meter van de boulevard Chersonissos vind je 90% van alle uitgaans- en eetgelegenheden in heel Chersonissos.

Wat vind je op de boulevard?

boulevard-chersonissos

Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op de boulevard Chersonissos. Van mogelijkheden tot eten af te halen en simpele eettentjes tot de meer luxe restaurants, maar ook gezellige bars om even een drankje te doen en te genieten van het prachtige uitzicht over zee behoren tot de mogelijkheden. Verder vind je er dus bijna alle uitgaansgelegenheden van Chersonissos en vele souvenirwinkeltjes om een leuk aandenken aan je vakantie in Chersonissos te scoren voor thuis. Deze combinatie maakt de boulevard Chersonissos de plaats om te genieten van je verdiende heerlijke vakantie in Chersonissos.

Oja (mooie zonsopkomst)!

Een aanrader is om ook eens zolang uit te gaan dat je de zon alweer ziet opkomen, werkelijk een prachtig gezicht (voor zover je dat nog kunt waarnemen na de nodige alcoholische drankjes)!

Let op bedelaars en zakkenrollers!

Waar toeristen zijn, zijn ook veel bedelaars en zakkenrollers. Het zijn in veel gevallen zigeuner vrouwen die met jonge kinderen op pad zijn. Uitkijken dus en zorg dat er nooit teveel geld in je portemonnee zit en je deze en je telefoon op een plek draagt waar hij niet zomaar uit je zak gegraaid kan worden.

Handige tips & blog

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...

Beachmasters Summer Carnival

Geniet van het bruisende uitgaansleven Chersonissos kent een bruisend uitgaansleven: een combinatie tussen losgaan op Starbeach, een aantal kleine clubs en vee...