informatie

Activiteiten in Rimini

De uistapjesgids voor een jongerenreis in Rimini!

Wat is er allemaal te doen in Rimini? Je hoeft je tijdens je vakantie geen moment te vervelen, er worden talloze activiteiten Rimini georganiseerd waaraan je kunt meedoen. Naast activiteiten in Rimini zelf bieden de meeste jongerenreisorganisaties vette excursies Rimini zoals shoppen in het belastingvrije San Marino, een excursie naar Italia in Miniatura of onderneem zelf een trip naar Venetië of waterpark Aquafan in Rimini!

Direct alle jongerenvakanties naar Rimini vergelijken

Boulevard Rimini

activiteiten-rimini

13 kilometer lange boulevard geeft je het zomerse vakantiegevoel. Je eet een heerlijke Italiaanse specialiteit zoals Italiaanse pasta’s, pizza’s of vis, borrelt gezellig met je vrienden of shopt wat leuke cadeautjes voor iedereen die thuis achtergebleven is in een van de vele souvenirwinkeltjes aan de boulevard van Rimini!

Ontdek hier meer over de Boulevard Rimini!

Delfinario Rimini

excursies-rimini

Dolfijnen, zeehonden- en zeeleeuwenshows zijn een een van de activiteiten Rimini die je echt moet beleven tijdens je jongerenvakantie in Rimini voor dat ultieme vakantiegevoel. In het hoogseizoen vind je er elke ochtend een show en ’s avonds twee shows, om daarna meteen het nachtleven van Rimini in te duiken!

Ontdek hier meer over het Delfinario Rimini!

Italia in Miniatura Rimini

italia-in-miniatura-rimini

Het sinds 1970 geopende attractiepark Italia in Miniatura Rimini is het Madurodam van Rimini, met alle bezienswaardigheden van Italië en Europa in één park, de Eiffeltoren, het Collosseum, de Nederlandse molens en het Atomium in Brussel,  deze excursie Rimini trekt jaarlijks ruim 500.000 bezoekers van over de hele wereld!

Ontdek hier meer over een excursie naar Italia in Miniatura Rimini!

San Marino

rimini-excursies

Het kleine staatje San Marino heeft maar 32.000 inwoners, desondanks heeft het staatje elk jaar 2.000.000 bezoekers die er vooral komen om belastingvrij te kunnen winkelen tijdens hun vakantie in Italië of Rimini. San Marino kent twee grote winkelcentra, twee grote outletcentra en een mega elektronicazaak om een volledige dag te kunnen shoppen!

Ontdek hier meer over een excursie naar San Marino!

Stranden Rimini

wat-te-doen-in-rimini

Zonnen, uitbrakken en bijkleuren op het Italiaanse zand van Bellariva, Marabello, Miramare of Rivabella, maar er worden ook veel strand activiteiten Rimini georganiseerd door alle toffe strandtenten, die allen hun eigen gedeelte van het strand beheren, zoals beachvolleybal, strand basketbal en beachtennis maar ook gratis faciliteiten als douches en kleedruimtes bieden!

Ontdek hier meer over de stranden in Rimini!

Bezoek Venetië

excursies-rimini

Misschien wel een van de tofste excursies Rimini, de stad die sinds 1987 opgenomen is op de werelderfgoedlijst van UNESCO met 117 eilanden, 400 bruggen en 160 kanalen: Venetië. Vaar met een gondel door de kanalen of bekijk vanaf de wal dit stukje prachtige werelderfgoed met vele bezienswaardigheden!

Ontdek hier meer over een excursie naar Venetië!

Waterpark Aquafan Rimini

rimini-activiteiten

Mocht je je afvragen wat te doen in Rimini? Bezoek het sinds 1987 geopende waterpark voor een dag vol waterpret met tal van glijbanen (de snelste gaat 70 km/h!), zwembaden en zonneweiden. Het park is te vinden op ongeveer een kwartiertje rijden vanaf het centrum van Rimini, prima bereikbaar met een taxi. Must-do tijdens je vakantie in Rimini!

Ontdek hier meer over Waterpark Aquafan Rimini!

Handige tips & blog

rimini1

KORTING: Ontdek Rimini met de bestemmingsapp!

Tips en korting in Rimini Ken je ze nog, die boekjes die je van jouw reisleiding ontving bij aankomst, ze zijn volledig verdwenen. Het is voor te stellen dat d...

feest7

Summer Carnival van Beachmasters in Rimini

Het leukste feest in Rimini Misschien ken je het wel van andere locaties: Summer Carnival. De afgelopen jaren heeft reisorganisatie Beachmasters dit concept ui...