activiteiten

Activiteiten in Chersonissos

Wat kun je allemaal doen in Chersonissos?

Wat is er allemaal te doen in Chersonissos? Je hoeft je tijdens je vakantie geen moment te vervelen, er worden talloze activiteiten Chersonissos georganiseerd waaraan je kunt meedoen. Naast activiteiten in Chersonissos zelf bieden de meeste jongerenreisorganisaties vette excursies Chersonissos zoals een jeepsafari op Kreta, een excursie naar de Samariakloof of onderneem zelf een trip naar Aquaplus waterpark Chersonissos!

Aquaplus Chersonissos

aquaplus-chersonissos

Op slechts vijf kilometer van het centrum van Chersonissos vind je waterpark Aquaplus. Het is dan ook het bekendste waterpark van Kreta. Met meer dan 100.000 bezoekers op jaarbasis kan deze toffe activiteit echt niet ontbreken tijdens jouw vakantie in Chersonissos. Even heerlijk bijkleuren, relaxen in de zwembaden of glijden van de tofste glijbanen!

Ontdek hier meer over Aquaplus Chersonissos!

Boulevard Chersonissos

bezienswaardigheden-chersonissos

De zeven kilometer lange boulevard loopt van Star Beach tot aan het centrum van Chersonissos. De meeste (90%) eet- en uitgaansgelegenheden bevinden zich in de 800 meter van het politiebureau tot aan de haven inclusief de zijstraten. Ontdek wat de levendige boulevard van Chersonissos jou en je vrienden nog meer te bieden heeft.

Ontdek hier meer over de boulevard van Chersonissos!

Jeepsafari Chersonissos

jeepsafari-chersonissos

Kreta heeft veel meer te bieden dan alleen eten, drinken, feesten en zonnen. Ontdek meer van het eiland met een supertoffe jaapsafari Chersonissos en ontdek de mooiste plekjes van het eiland. De organisatie die dit allemaal mogelijk maakt is Holland Jeepsafari. Zij organiseren al 16 jaar de beste tours met geweldige uitzichten, zwemstops, lekker eten en ook zelf rijden in de gave jeep!

Ontdek hier meer over een jeepsafari Chersonissos!

Samariakloof Griekenland

samariakloof

Voor de avontuurlijke jongeren die naast zon, zee, strand, feesten en zuipen ook nog iets meer willen zien van het eiland en de natuur rondom Chersonissos raden we het aan zeker een kijkje te gaan nemen bij de prachtige Samaria kloof Griekenland op Kreta. Deze grootste kloof van Europa is maarliefst 18 kilometer lang en begint landinwaarts en voert zo langzaam naar zee.

Ontdek hier meer over de Samariakloof!

Starbeach Chersonissos

starbeach-chersonissos

Al meer dan twintig jaar is Starbeach Chersonissos de plek waar jongeren elkaar ontmoeten en waar al vele vakantieliefdes zijn ontstaan. Zowel overdag als ’s nachts is het er een geweldig feestje waar de sfeer ontzettend relaxed is. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk op Starbeach, lekker zwemmen, genieten in het Star Beach Waterpark of bungeejumpen Chersonissos!

Ontdek hier meer over Starbeach Chersonissos!

Strand Chersonissos

strand-chersonissos

Zonnen op het strand van Chersonissos kan nog wel eens lastig worden. Doordat het eiland Kreta vulkanisch is, is er eigenlijk geen zand aanwezig. Maar natuurlijk is er op verschillende plaatsen gezorgd voor een zelf gecreëerd strand. Je vindt deze stranden bij Starbeach en tussen het politiebureau en Hotel Glaros. Tip: altijd schoenen in de zee!

Ontdek hier meer over het strand van Chersonissos!

Handige tips & blog

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...

Beachmasters Summer Carnival

Geniet van het bruisende uitgaansleven Chersonissos kent een bruisend uitgaansleven: een combinatie tussen losgaan op Starbeach, een aantal kleine clubs en vee...